Flyttstädning – Vi tipsar – Det ska du göra innan du flyttar

Flyttar du? Oavsett om det är tvärs över stan eller över hela landet, kan flyttningen vara en svår uppgift – speciellt när det kommer till städning! Det är så många saker som måste göras inför din flytt, det kan vara svårt att veta var man ska börja. Därför har vi satt ihop den här praktiska guiden om städning vid flytt. Vi ger dig råd om vad du bör göra innan du flyttar, för att processen ska bli så stressfri som möjligt!

Börja med ytorna

Börja först med grunderna. Se till att alla dina ytor är fria från smuts och damm, inklusive bänkskivor och hyllor. Sopa bort spindelväv från hörn och tak, och dammsug mattor och mattor i hela hemmet. Det kommer att underlätta för dig när du ska packa kartonger för flytten, och det kommer också att säkerställa ett rent blad för de nya ägarna (eller hyresgästerna).

Du kan också överväga djuprengöring eller ångtvätt om det finns envisa fläckar eller områden som behöver extra uppmärksamhet. Detta kan vara särskilt viktigt om du försöker få tillbaka din deposition i slutet av hyrestiden!

Städning av kök och badrum

Nästa område är kök och badrum. Se till att rengöra alla inbyggda apparater som ugnar, mikrovågsugnar, diskmaskiner och kylskåp. Använd ett lämpligt rengöringsmedel för dessa områden och var noga med att skrubba bort eventuella envisa fläckar. Du bör också kontrollera skåp och lådor efter smutsig disk eller bortglömda föremål som behöver rengöras.

Gå till hörnen mer

När du har täckt grunderna är det dags att gräva djupare i de små skrymslen och vråren. Du bör använda en kvast och borste eller en dammsugare med en smal slangfäste för att nå dessa områden. Se till att du inte glömmer golvlister, fönsterkarmar, ventiler och andra svåråtkomliga ställen – eftersom dessa ofta förbises vid städning! Titta på https://flyttstädningihässleholm.se/ om du inte gillar att städa själv, eller bara vill att det ska vara helt perfekt.

Blogg

Utforska MIC-MS102: Microsoft 365 Certified Administrator

Att hantera en organisations Microsoft 365-miljö kräver omfattande kunskap och expertis. Microsoft 365 Certified Administrator (MS-102) är en certifiering som bekräftar en professionells förmåga att hantera och administrera Microsoft 365-tjänster effektivt. Denna artikel utforskar vad MS-102-certifieringen innebär och dess betydelse för IT-proffs. Vad är Microsoft 365 Certified Administrator (MS-102)? MIC-MS102-certifieringen är utformad för IT-proffs som […]

Read More
Blogg

Exped Dura 5R LW – Ett Högkvalitativt Liggeunderlag för Äventyr

Exped Dura 5R LW är ett slitstarkt och varmt liggeunderlag som är utformat för att klara av tuffa förhållanden i alpina och polära miljöer. Detta liggeunderlag är idealiskt för långa vandringar, paddlingsturer och överlandäventyr. Med sin unika SYNMAT-teknologi och Texpedloft-isolering erbjuder Dura 5R LW exceptionell värme och komfort under hela dess livslängd. Egenskaper och Fördelar […]

Read More
Blogg

Byt till sommardäck: En guide för en säkrare sommarkörning

Optimal körupplevelse med rätt sommardäck: Din guide till byte och val Att byta till sommardäck är en viktig del av bilunderhållet när våren går över i sommar. Med rätt sommardäck kan du förbättra både säkerheten och körkomforten under de varma månaderna. Denna artikel ger dig all information du behöver för att välja och byta till […]

Read More