Flyttstädning – Vi tipsar – Det ska du göra innan du flyttar

Flyttar du? Oavsett om det är tvärs över stan eller över hela landet, kan flyttningen vara en svår uppgift – speciellt när det kommer till städning! Det är så många saker som måste göras inför din flytt, det kan vara svårt att veta var man ska börja. Därför har vi satt ihop den här praktiska guiden om städning vid flytt. Vi ger dig råd om vad du bör göra innan du flyttar, för att processen ska bli så stressfri som möjligt!

Börja med ytorna

Börja först med grunderna. Se till att alla dina ytor är fria från smuts och damm, inklusive bänkskivor och hyllor. Sopa bort spindelväv från hörn och tak, och dammsug mattor och mattor i hela hemmet. Det kommer att underlätta för dig när du ska packa kartonger för flytten, och det kommer också att säkerställa ett rent blad för de nya ägarna (eller hyresgästerna).

Du kan också överväga djuprengöring eller ångtvätt om det finns envisa fläckar eller områden som behöver extra uppmärksamhet. Detta kan vara särskilt viktigt om du försöker få tillbaka din deposition i slutet av hyrestiden!

Städning av kök och badrum

Nästa område är kök och badrum. Se till att rengöra alla inbyggda apparater som ugnar, mikrovågsugnar, diskmaskiner och kylskåp. Använd ett lämpligt rengöringsmedel för dessa områden och var noga med att skrubba bort eventuella envisa fläckar. Du bör också kontrollera skåp och lådor efter smutsig disk eller bortglömda föremål som behöver rengöras.

Gå till hörnen mer

När du har täckt grunderna är det dags att gräva djupare i de små skrymslen och vråren. Du bör använda en kvast och borste eller en dammsugare med en smal slangfäste för att nå dessa områden. Se till att du inte glömmer golvlister, fönsterkarmar, ventiler och andra svåråtkomliga ställen – eftersom dessa ofta förbises vid städning! Titta på https://flyttstädningihässleholm.se/ om du inte gillar att städa själv, eller bara vill att det ska vara helt perfekt.

Blogg

Säkert hem – så gör du

Det finns många saker du kan göra för att göra ditt hem säkrare för dig och din familj. Här är några tips: Installera lås på dina dörrar och fönster. Ett bra lås är det första steget för att skydda ditt hem. Se till att dina dörrar och fönster är utrustade med kraftfulla, säkra lås. Ett […]

Read More
Blogg

Fördelar med marknadsföring i sociala medier

Marknadsföring på sociala medier innebär att företag använder sociala nätverk som Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och andra plattformar för att nå ut till en målgrupp med sin marknadsföring. Genom att använda funktioner som annonsering, innehållsskapande, interaktion med följare och influencer-marketing, hoppas företag på att öka sin synlighet, bygga varumärke, skapa engagemang och öka försäljningen. Marknadsföring […]

Read More