Exped Dura 5R LW – Ett Högkvalitativt Liggeunderlag för Äventyr

Exped Dura 5R LW är ett slitstarkt och varmt liggeunderlag som är utformat för att klara av tuffa förhållanden i alpina och polära miljöer. Detta liggeunderlag är idealiskt för långa vandringar, paddlingsturer och överlandäventyr. Med sin unika SYNMAT-teknologi och Texpedloft-isolering erbjuder Dura 5R LW exceptionell värme och komfort under hela dess livslängd.

Egenskaper och Fördelar

Liggeunderlaget är utrustat med luftkammare som sträcker sig från topp till tå, vilket ger en jämn fördelning av kroppsvikt och en oöverträffad sömnkomfort. Den 7 cm tjocka luftpuden anpassar sig efter kroppen, vilket säkerställer en god natts sömn. Dessutom är materialet tillverkat av återvunnen 75D/170D ripstop-polyester, vilket gör det både hållbart och miljövänligt.

Specifikationer

Exped Dura 5R LW mäter 197 cm i längd och 65 cm i bredd, vilket ger gott om utrymme för en bekväm vila. Underlaget har en R-värde på 4,8, vilket gör det lämpligt för användning året runt, även i temperaturer ned till -20 °C. Vikten på liggeunderlaget är endast 1045 gram, och det kan packas ner till en kompakt storlek på 27 x 15 cm, vilket gör det enkelt att transportera.

Material och Hållbarhet

Liggeunderlaget är Bluesign-certifierat och helt fritt från PFC, vilket innebär att det är tillverkat utan skadliga kemikalier. Den medföljande Schnozzel Pumpbag möjliggör snabb och fuktfri uppblåsning, vilket är särskilt praktiskt under fältförhållanden.

Bästa Pris och Tillgänglighet

Trots att Outdoorpro.dk är en dansk butik, kan svenska kunder enkelt beställa produkter som Exped Dura 5R LW. Genom att beställa online kan du dra nytta av butikens breda sortiment och få tillgång till kvalitetsutrustning direkt till Sverige.

Vanliga Frågor

För mer information och för att beställa, besök Outdoorpro.dk.

Blogg

Så fungerar solenergi

Solenergi är en av de mest lovande och hållbara energikällorna vi har tillgång till. Med ständigt ökande energikostnader och en växande medvetenhet om miljöförändringar har intresset för solenergi ökat dramatiskt. Men hur fungerar egentligen solenergi? Hur omvandlas solens strålar till användbar elektricitet i våra hem och företag? I denna artikel kommer vi att utforska solenergins […]

Read More
Blogg

Omregistrering av Bil i Spanien: En Omfattande Guide för Utländska Bilister

När utländska bilister vill omregistrera sitt fordon i Spanien finns det ett antal steg, krav och överväganden de måste vara medvetna om. Denna artikel kommer att utforska varje steg i omregistreringsprocessen och ge viktig information för utländska bilister som vill Omregistrering av bil i Spanien.   1. Krav och Dokumentation: För att påbörja processen för […]

Read More
Blogg

Utforska MIC-MS102: Microsoft 365 Certified Administrator

Att hantera en organisations Microsoft 365-miljö kräver omfattande kunskap och expertis. Microsoft 365 Certified Administrator (MS-102) är en certifiering som bekräftar en professionells förmåga att hantera och administrera Microsoft 365-tjänster effektivt. Denna artikel utforskar vad MS-102-certifieringen innebär och dess betydelse för IT-proffs. Vad är Microsoft 365 Certified Administrator (MS-102)? MIC-MS102-certifieringen är utformad för IT-proffs som […]

Read More